Skotlanti-1-kopio
Älä jätä jälkiä - MISSIO

Leave no Trace innostaa vastuullista käyttöä ulkona kumppanuuksien, tutkimuksen ja koulutuksen kautta. Se opettaa ihmisille, kuinka nauttia ulkona vastuullisesti.

Koska paine maaseutumaisemme ja merimaailmasta virkistyskäyttöön kasvaa jatkuvasti, on ryhdyttävä järjestelmiin, jotka varmistavat, että maaseudun vierailijat, paikalliset tai turistit, käyvät huolella.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on tällä hetkellä kolme eri maakoodi-versiota. 1999: ssä Maaseudun käyttö- ja toimintaverkosto (Pohjois-Irlanti) tarkisti maakoodin ja muokkasi sitä, jotta se olisi ajankohtaisempaa virkistyskäyttäjille. Vielä äskettäin Englannissa ja Walesissa julkaistiin uusi maakoodi CROW-säädöksen käyttöönoton jälkeen ja Skotlanti julkaisi uuden version, "Access Code", sen jälkeen, kun se oli ottanut käyttöön vapaata liikkuvuutta koskevan lainsäädännön.

VISION

Jätä ei jäljittää ohjelma pyrkii lisäämään tietoisuutta, arvostusta ja kunnioitusta luonnon ja kulttuuriperinnön ja on sitoutunut luomaan tunnustettu ja hyväksytty ulkona etiikka, joka edistää henkilökohtaista vastuuta. Se rohkaisee kaikkia ulkona harrastajia tekemään oman osuutensa ylläpitääkseen niitä yleisöä käyttäviä maita ympäristön ja tulevien sukupolvien hyväksi.

Ulkoilu on sinun. Jätä jälkiä suojelematta.

Jätä Ei jälkiä toimii tietoisuuden lisäämiseksi ja ihmisten kouluttamiseksi ympäristövaikutusten vähentämisestä. ”Jos tuo se sisään, ota se ulos” - ota kotiin kaikki pentueet ja jäännökset (mukaan lukien teepussit, hedelmät)

kuoret ja muut biohajoavat
elintarvikkeet). Jotta hävitettäisiin kiinteät ihmisjätteet, kaivaa reikä 15-20cms syvä ja vähintään 30m vettä, leirintäalueita ja raitoja. Peitä ja peitä reikä, kun olet valmis.

Pese itsesi tai astiat 30 metrin päässä puroista tai järvistä ja käytä tarvittaessa pieniä määriä biohajoavaa saippuaa. Tuo kotiin kaikki kiinteät aineet ja hajota rasittunut astiavesi. Jätä jälkeä

Käy Jätä jälkiä verkkosivuille.