Miten palauttaa hiekkaan tai mutaan jäänyt ajoneuvo. Vaikka elvytyspakkaus, kuten TRED: t, ovat yksi parhaita menetelmiä itse palautumiselle, joskus jopa nämä työkalut eivät ehkä riitä vapauttamaan huonosti juuttua ajoneuvoa. Tässä tapauksessa sinun on käytettävä raskaampaa palautustarvetta ja tarvitsevat myös apua joko vintillä tai muulla ajoneuvolla.

Näissä tilanteissa käytämme TJM: n suurta palautuspakettia, joka sisältää kaiken mitä tarvitset päästäksemme jopa tahmeimmista / juuttuneista tilanteista.

MH 4X4: n ja TJM-kauppiaiden maailmanlaajuinen pakkaus sisältää 2-keulapukkeja kiinnittämistä varten ajoneuvon palautuspisteisiin, 9m-pitkän 8000kg-kiinnityshihnan, 8,000kg-salpalohkon (kuorman jakamiseen kahden palautuspisteen välillä, 8000kg-puunsuoja ( puun käärimiseksi vahingoittamatta sitä, - tätä hihnaa ei venytetä ja sitä käytetään vinssin koukkujen tai kahvan kanssa), 4000kg-vinssin jatkojohtoa, talteenottohuopa ja pari raskaita käsineitä.

Tartuntahihna on suuri, joustava ominaisuus, joka voidaan kiinnittää kahden ajoneuvon väliin. Ajoneuvo, joka tarjoaa apua pyrkimyksille ajamista eteenpäin joustavasti, joka vetää elastista hihnaa, kun bändi saavuttaa maksimaalisen pidennystensä, se napsahtaa takaisin (nämä hihnat tyypillisesti venytetään ja vetäytyvät noin metrin pituudelta) ja vetävät jumissa ajoneuvon nopeasti ulos reitistä. On tärkeää varmistaa, että hihnat eivät ole millään tavalla vahingoittuneet ja että ne sopivat kuormaan (etsi hihnat, joiden arvot ovat 8000kg tai sitä korkeammat).
Tämä TJM-sarja sisältää myös vaimennusverhoa, joka on painotettu "huopa", joka olisi kiinnitettävä hihnan keskelle ennen toipumista, jotta varmistettaisiin, että hihna rikkoisi, ettei se pääse irtoamaan tai piiskaa ja mahdollisesti vahingoittaa joku.

Tartuntalohkoa voidaan käyttää, jotta hihna voidaan kiinnittää kahden talteenottopisteen ollessa talteen otettavan ajoneuvon etuosassa, jolloin varmistetaan, että hyödyntämisen jännitystä ei ole sijoitettu ajoneuvon yhteen kohtaan, vintturit voidaan kiinnittää myös jotta stressi voidaan minimoida yhdellä
ajoneuvon palautuspiste.

Vinssihihnaa käytetään tilanteissa, joissa vinttikaapeli ei ole tarpeeksi pitkä työn tekemiseen, se ei ole "käytettävä" tartuntahihnan kanssa, vaan pikemminkin sen tarkoituksena on antaa hieman ylimääräistä "saavutettavuutta" vinssijohtoon .

Kalastusmatkallaan TRED: t riittivät meidät liikkeelle uudelleen, mutta se oli mukava tunne siitä, että sekä Tredsin että TJM-paketin kanssa, että olimme hyvin valmistautuneita tahmeeseen tilanteeseen.

Tutustu TJM: ään ja MH 4 × 4iin verkossa saadaksesi lisätietoja tai ostaa joukon Tredsejä tai suurta palautussarjaa. Katso alla olevaa linkkiä.

 


Miten palauttaa hiekkaan tai mutaan jäänyt ajoneuvo

PALAUTUSSARJAT - Weekenderin palautuspaketti ARB

Ironman 4 × 4 Vinssin palautus