Kun ikä, jossa lapset viettävät vähemmän aikaa ulkona ja enemmän aikaa sisätiloissa, kun heidän päänsä on juuttunut pelikonsoleihin tai matkapuhelimiin, on niin tärkeä meille, että vanhemmat kannustavat lapsia nauttimaan yksinkertaisemmista asioista elämässä ja tutustumaan suuriin ulkona.

En usko, etten ole koskaan tavannut lasta, joka ei pidä camping, joka ei halua nukkua tähtien alla, paistettua vaahtokarkkeja avotulella tai auttaa äitiä ja isää saaliin kalaa illalliselle.

Olemme aina olleet innokkaita leiriläisiä, joten lapsillemme ei ollut paljon valinnanvaraa, ja otimme heidät kirjaimellisesti ennen kuin he pystyivät kävelemään. Kokemuksemme mukaan lasten telttailu vaatii hieman enemmän ennakkovalmisteluja, ja sinun on todennäköisesti annettava ylimääräistä tilaa olennaisten tavaroiden, rattaiden, porto-vauvojen jne. Kuljettamiseen iästä tai lapsestasi riippuen, mutta älä anna tämän laittaa sinut pois. Kun olet päässyt sinne ja asettanut kovat bitit valmiiksi.

Vain muutamia viitteitä auttamaan sinua matkan varrella:

Pukeudu aina lapset mukavaan vaatteeseen, he haluavat pelata likaa, he haluavat kiivetä lähimpään puuhun, he ovat varmasti likaisia.

Tuo vedenpitävä vaihde, useammin kuin et kohtaamaan suihkussa tai kaksi sadetta jossain matkan varrella ja pitäminen kuivana on ero huono ja hyvä camping kokemus.

Määritä leirintäalueesi turvallisesti, jos sinulla on nuotio harkita parasta sijaintia, pidä kaveri viivoja mahdollisimman lähellä teltta ja näytä lapsille, missä ne on vältettävä ja pienet jalat laukaisevat niiden päälle.

Kokeile mahdolli- suutta noudattaa normaalia kodin rutiinia aterioiden ja uniajalla, mikä auttaa lapsia sopeutumaan uusiin ulkoilumenetelmiin helpommin.
Laadi perussäännöt etukäteen ja pidä niistä kiinni ... ei kenkiä teltassa! On hyvä, että leirin ovella on peitetty kenkälaatikko muistutukseksi.

Tärkeintä on saada lapset mukaan leirintäalueen ylläpitoon. Hauskaa kyllä, lapseni ovat niin paljon hyödyllisiä leirintäalueella kuin kotona. Pyydä heitä keräämään puuta tulelle; pestä illallisen jälkeen, auttaa valmistamaan aterioita, he rakastavat olla mukana.
Lasten kanssa leirintä on todella laadukasta aikaa, joka vietetään yhdessä perheenä, lapset ovat aina paljon vuorovaikutteisempia, uteliaampia ja halukkaampia oppimaan, ja me vanhempina häiritsemme paljon vähemmän jokapäiväistä elämää ja meillä on aikaa nauttia ne täysimääräisesti. Se on voitto.

englanti-vaakasuora-bannerin