allrad-peukalo
Abenteuer & Allrad Näyttely on vuosittainen tapahtuma, jonka vuoden 2016 tapahtuma on suunniteltu 2017.-15. Kesäkuuta. Vuoden 18 näyttely houkutteli huikeat 2016 55,000WD-harrastajaa ympäri maailmaa, joten se oli suurin laatuaan maailmassa. Itse näyttely pidetään pienessä kaupungissa nimeltä Bad Kissingen, joka sijaitsee vain muutaman sadan mailin päässä Frankfurtista kaakkoon Saksassa. Lukuisien kansallisuuksien, kuten Ison-Britannian, Italian, Sveitsin, Ranskan, Ruotsin, Saksan, Norjan, Irlannin ja muutaman Australian, Etelä-Afrikan, Amerikan, Brasilian ja Meksikon lipun alla, tämä oli monikansallinen neliveto-kokoontuminen. Jos suunnittelet osallistumista ja telttailua vuoden 4 näyttelyyn, paras neuvo on päästä sinne aikaisin. Kun saavuin vuoden 4 näyttelyyn, leirintäalue oli melkein täynnä päivää ennen näyttelyä, ja myöhään saapuneiden oli perustettava leiri melkein mihin tahansa he voisivat löytää a allrad-logoselvitys. Näyttely keskittyy kaikkeen 4WD: hen, kaiken muotoisilla ja kokoisilla maastoajoneuvoilla esillä runsaassa 110.000 250 km: n näyttelytilassa. Yli 4 näytteilleasettajan esittelee ja myy 4WD-lisävarusteita ja retkeilytuotteita, tarvitset muutaman päivän, jotta otat kaiken sisään ja näet kaiken näytettävän. Muiden nelivetoesitysten tavoin ympäri maailmaa, tämä sisältää myös mittatilaustyönä valmistettuja maastoratoja, joilla kävijät voivat ajaa useita maastoajoneuvoja, mukaan lukien kuorma-autot, mönkijät ja uusimmat 4WD-ajoneuvot, lapsilla on paljon tekemistä lukuisien tarjolla olevien aktiviteettien kanssa sopii kaiken ikäisille. '' Abenteuer & Allrad Overland ja 4WD -näyttely on nyt suurin laatuaan maailmassa. '' Voit myös osallistua järjestettyihin matkalentoihin Euroopan tunnetuilta maailmanlaajuisesti. Jos ajattelet lähteä suurelle matkalle tulevaisuudessa, mutta et ole aivan varma, minne mennä hyvin, voit saada paljon neuvoja useilta maastoajoneuvoyrityksiltä, ​​jotka esittelevät suosituimpia off road -retkikuntiaan, tällä tapahtumalla on jotain kaikki. Tarvitset todella 3 päivää saadaksesi kaiken tämän näyttelyn tarjoaman, ja näytteilleasettajat tarjoavat kaikki tuotteet ja gadgetit, jotka kiinnostavat suurinta osaa meistä, jotka rakastavat muuta kuin pakata 4WD-ajoneuvomme ja lähteä verkkoon. jonkin matkan retkeilyyn. bad-kissingenv2-kopioÄlä tuota kaikkia teidän säästöjäsi, koska voit todennäköisesti käyttää sitä kaikki täällä niin paljon tarjolla. Tämä esitys koskee myös 4WD-harrastajien kokoontumista kaikkialta maailmasta, jossa matkustajat jakavat matkustustarinoitaan tulokkaille uudelleenkäyttäjille. Leirintäalueella ajettiin erään hyvin ystävällisen miehen viereen, johon kuului nuorempi pari Belgiasta, jotka olivat innokkaita leiriläisiä ja Helmut Saksasta, joka osallistui näyttelyyn perheensä kanssa vaikuttavassa 1300L Unimog-tyyppisessä 435-näytöksessään. Tämä oli yksi monista ajoneuvoista, jotka leiriytyivät seikkailuun. Hänen 6 litran Unimoginsa rakennettiin 1990: ssä, hän ylpeänä kertoi minulle, että hän äskettäin muutti ruiskupumppua ja nyt on vaikuttava 200 HP. Hän myös ylpeänä selitti, että hän jakoi ylivaihdon ja nyt hänellä on 16-eteenpäin suunnat vaihteistot ja 8-takavaihteet, joiden avulla hän pääsee kunnioittamaan 115km autobahnilla. Nyt en väitä olevan mekaanikko, mutta nämä äänet ovat vaikuttavia ja edustavat monia samanlaisia ​​tarinoita, joita monet 4WD-harrastajat ovat keränneet leirintäalueelle.

Kaiken kaikkiaan näyttely oli hyvin järjestetty, kun otetaan huomioon, että sinun on saatava päivittäin bussikuljetus leirintäalueelta näyttelyyn, ja kaikki näytti sujuvan hyvin. '' Jos päätät yöpyä näyttelyleirintäalueella, sinut palkitaan upealla leirintäalueelta resonoivalla ilmapiirillä, kun ihmiset asettuvat 3 päivän Overland- ja 4WD-maniaan '', Thomas Schmidt, show-järjestäjä kertoi minulle, että tämän vuoden näyttely kasvoi sekä näytteilleasettajayritysten lukumäärässä että vierailevissa kävijöissä, ja on helppo nähdä miksi. Hänellä oli ilo kertoa, että näyttely houkutteli yhteensä yli 55,000 4 kävijää ja että hän oli hyvin innoissaan nykyisen maailman suurimman XNUMXWD-näyttelyn kasvusta. Joten, jos olet Euroopassa ensi kesänä, ABENTEUER & ALLRAD 2017 4WD -näyttely järjestetään 15.-18. Kesäkuuta 2017, ja jos vierailet, et tule pettymään nykyään luultavasti suurimmassa 4WD- ja retkeilykokouksessa maailmassa.

Abenteuer & Allrad show alkaen TURAS Retkeily ja 4WD Adventures on Vimeo.

Abenteuer & Allrad 2016

Abenteuer & Allrad - Maailman suurin off-road-näyttely

ABENTEUER & ALLRAD NÄYTÄ 2017