Welkom by Uitgawe 24. In hierdie uitgawe toer ons vriendelike Albanië saam met Tomek en die span by Land4Travel.

Elektriese voertuie maak 'n deurbraak in elke area van die lewe, ontspanning, vervoer, landbou, en meer,  in hierdie uitgawe kyk ons ​​na 'n paar innoverende nuwe EV's, insluitend een ambisieuse projek om 'n pasgemaakte EV na die top van Chili se hoogste aktiewe vulkaan te ry met slegs sonlig as 'n kragbron (Peak Evolution).

Ons verken die Strzelecki-woestyn in Australië. Soos gewoonlik, kyk ons ​​na die nuutste toerusting, met 'n nuwe reeks produkte 'KOZI' beskikbaar van die Australiese handelsmerk DARCHE. Hierdie nuwe reeks van DARCHE is liggewig en is geskik vir gebruik tydens motorkamp sowel as kampeer met 4WD voertuie.   Ons gaan kamp kook saam met Petromax, installeer 'n paar voertuigbergingstelsels met Trek Overland, en kyk na 'n betroubare afgeleë kragoplossing van CTEK.

Ons kyk na 'n paar wonderlike opsies om jou voertuig vir jou volgende avontuur uit te sit met 'n reeks premium, topgehalte produkte wat beskikbaar is by My Overland Shop by Black Label trade en vanaf expedition-equipment.com by APB trading Bpk. en nog baie meer.

Ons hoop jy geniet hierdie uitgawe.