Welkom by die TURAS Land Rover Build Magazine Spesiale Tydskrif. In hierdie spesiale bou-uitgawe gee ons 'n bietjie geskiedenis oor die 20 jaar oue Defender 90. Ons gee ook 'n oorsig van al die werke wat oor die afgelope agtien maande op die 90 uitgevoer is, van die verandering van die koppelaar tot die byvoeging van 'n nuwe vering, herwinning van ou onderdele om die voertuig te roesbestand onder 'n aantal ander opgraderings. Hierdie gebou het hierdie twintig jaar oue Land Rover omtrent 'n nuwe lewe gegee. Dwarsdeur hierdie uitgawe gee ons 'n stap-stap raad oor wat ons gedoen het, hoekom ons dit gedoen het en hoe ons dit gedoen het.

Al die artikels is interaktief waar jy skakels kan volg en video's kan kyk wat al die werk wat gedoen is ten toon stel. As jy tyd het, kan jy ook na die afsonderlike 3 episodes kyk wat die hele bouwerk dokumenteer.

Ons hoop dat hierdie tydskrif jou 'n begrip sal gee van wat by hierdie bouwerk betrokke was en op een of ander manier vir jou 'n idee sal gee van wat betrokke is as jy op soek is na sommige van die take wat in hierdie interaktiewe tydskrif uitgestal word. Ons wil graag van hierdie geleentheid gebruik maak om al ons vennote te bedank wat gehelp het om hierdie projek 'n werklikheid te maak.