Welkom by Uitgawe 22 van die TURAS Kampeer- en 4WD-toertydskrif. Aangesien ons almal die onstuimigheid ervaar wat rondom gebeure in die Oekraïne plaasvind, is dit baie moeilik vir ons om te fokus op die beplanning van toekomstige reise, gegewe alles wat aan die gang is. In hierdie uitgawe het ons 'n artikel geskeduleer wat gefokus was op sommige Russies-geboude 4WD-voertuie. Maar in die lig van wat die afgelope paar weke in die Oekraïne gebeur het, het ons besluit om hierdie artikel uit hierdie uitgawe te trek. Ons kan net hoop dat vyandelikhede binnekort tot 'n einde sal kom en vrede na die Oekraïne sal terugbring.

Ok, so wat is in hierdie uitgawe; na die verwelkomde opheffing van Covid-beperkings gaan ons terug in die natuur terwyl ons met kinders kamp en kyk na die gesondheidsvoordele wat dit inhou. Ons stel die wonderlike nuwe BUITEPOS AT van Nokian Tyres en die bekend DARCHE Lug-volusie Swags. In ons reisafdeling verken ons Normandië in Frankryk. Ons spring ook oor die Atlantiese Oseaan om met die ouens van GTFO Overland in Kalifornië te gesels. Om by die hele ekovoertuig-tema te bly, kyk ons ​​na wat Canoo doen en kyk van nader na die innoverende voertuie wat hulle na die mark bring. Soos altyd het ons 'n bietjie kampkookinhoud. Ons het gesels met Francoise van euro4x4parts wat onlangs aan die onlangse DAKAR 2022-saamtrek deelgeneem het. Laastens stel ons die TURAS Land Rover Build tydskrif. In hierdie uitgawe kan jy na die Interaktiewe Tydskrif van 250 bladsye kyk waar ons 'n oorsig gee van al die werke wat oor die afgelope agtien maande op die 90 uitgevoer is, van die verandering van die koppelaar tot die byvoeging van 'n nuwe vering, die herwinning van ou onderdele tot die roesbestandheid van die voertuig onder 'n aantal ander opgraderings. Ons hoop jy geniet hierdie aksiebelaaide uitgawe.