Sedert ons die Discoverer® STT PRO modderterrein in die laaste episode op die Defender gesit het, het ons besef dat hulle effens uitsteek bo die standaard fakkels op die voertuig. Soos dit blyk, is ons deur die padreguleringsowerheid ingelig dat dit nie padwettig is nie en dat ons nuwe fakkels moet aantrek wat wyer is en die nuwe bande volledig bedek het.

Elke land het verskillende reëls vir die uitsteek van bande, dus is dit die beste om die regulasies in u jurisdiksie na te gaan voordat u nuwe rubber by u 4WD voeg. Om eerlik te wees, ons wou nie te groot fakkels aantrek nie, want ons hou nie van die voorkoms nie. Ons het in elk geval 'n paar nuwe matte by Bearmach bestel en dit dek nou die STT PROS. Ons moet 'n toets doen op die oomblik dat ons dit skryf, maar ons is vol vertroue dat alles goedgekeur sal word. Vir meer besonderhede oor die keuse van Bearmach Wheel Arch Flares, kliek hier.