Weet u dat die buffer die eerste keer in 1897 op 'n voertuig verskyn het. Uitgevind deur 'n Amerikaner genaamd George Albert Lyon. In die dertigerjare het hy ook 'n metaalbande vir noodwiele ontwikkel, wit mure van plastiek en metaal vervaardig, ringe van vlekvrye wiele en wielbedekkings van vlekvrye staal. Die eerste buffer wat ontwerp is om botsings te absorbeer, verskyn in 1930, dit is van rubber gemaak en is in 1901 gepatenteer, en dinge het sedertdien beslis ver gevorder.


Ons het die koeël gebyt en gaan 'n lier by 90 voeg. Ons het jare lank vermy om 'n lier aan te trek, aangesien ons nie graag 'n groot lierbuffer aan die voorkant van die voertuig wou byvoeg nie, hoofsaaklik weens die ekstra gewig. Ons het ook vermy om 'n staalraambuffer aan te heg omdat ons nie die voorkoms van baie Defender-lierbuffers wat op die mark was, gehou het nie.

Ons het dit ook al jare reggekry sonder om 'n lier te hê, alhoewel ons die afgelope tyd by meer as een geleentheid 'n bietjie moeite gehad het, en die waarheid sou gewees het dat die lewe 'n hel makliker sou gewees het as ons 'n lier gehad het. bord. Baie hiervan kom regtig neer op waarvoor u u voertuig gebruik, sommige mense trek almal aan en nêrens om heen te gaan nie. Een van die hoofredes waarom ons met die Bearmach Tubular A Frame Winch Bumper gegaan het, was omdat dit nie te aggressief lyk nie en in werklikheid baie goed lyk. Die een op die Landy is die nie-lugversorgde model, u kan ook 'n weergawe kry wat pas met lugversorgde verdedigers, as u nie seker is nie, gee Bearmach 'n skreeu en hulle sal u regruk. Maar daar is ook 'n aantal ander redes waarom 'n bumper 'n goeie toevoeging tot u voertuig is, en sommige hiervan is onder andere: met 'n bumper kan u 'n lier installeer, en bumpers voorkom ook dat die voorkant van u voertuig in lae mate beskadig word. spoedongelukke.

As u in 'n land woon waar u baie wild het, byvoorbeeld op die vasteland van Afrika of in Australië waar kangoeroes 'n werklike gevaar in die buiteland kan wees, is 'n sterk buffer 'n noodsaaklikheid. Bumpers is ook handig om ekstra ligte na die mark of 'n CB-antenne vir kommunikasie aan te heg. Dit kan ook gebruik word om 'n vlag of vlagpaal aan te heg as u u grondgebied moet opeis deur u skedel- en kruisbeenvlag op u gunsteling kampplek te wapper.

Alles in ag genome, ons dink dat hierdie Bearmach Tubular bumper net ongelooflik lyk en 'n bietjie glimlag op ons gesigte bring, ons is mal daaroor.