Waar u dit ook al in die wêreld lees, is die kans dat u, soos ek, nog steeds in 'n mate van COVID-uitsluiting is. Aangesien entstowwe uiteindelik toenemend uitgerol word, is daar 'n glans van lig wat ons binnekort kan oorweeg om weer die wildernis aan te durf om te doen waarvoor ons lief is en ver weg van die al te bekende vier mure wat te lank het ons gevange gehou.

Persoonlik is ek lus om so lank as moontlik so ver weg te kom en soveel vryheid te geniet as wat ek kan. Een van die beperkinge wat my gewoonlik weerhou het om gedurende 'n lang tyd van die netwerk af en heeltemal weg van alles te wees, was die toeganklikheid van 'n betroubare kragbron. Iets om my meegaande pakket soos kamera, tablet en slimfoon op te laai (ek weet, ek moet dit nie aanskakel nie, maar wat kan ek sê - ek is swak!). In werklikheid, wanneer ek dit regkry om kilometers ver van alles af te kom, is daar altyd 'n kwellende bekommernis in my kop ... wat as my voertuigbattery leeg raak en dat ek hier in die middel van nêrens gestrand staan? !!

Wel hulp is uiteindelik byderhand danksy die slim ouens en meisies van CTEK in Swede. Vandat hulle die eerste slim batterylaaier meer as twintig jaar gelede bekendgestel het, het hulle die beste gewys in batterybestuurstelsels, goed genoeg vir handelsmerke soos Mercedes Benz en Ferrari om selfversekerd te wees om hul eie handelsname op hul produkte te gebruik. Ons het pas hul nuutste produk bekendgestel, en dit is 'n ware wisselaar.

Die CS FREE genoem, bied 'n baie elegante oplossing vir my raaisel en beteken dat die dae van my bekommernis om vas te raak sonder krag nou iets van die verlede is. Met 'n gewig van slegs 25 cm x 10 cm x 8 cm en 'n gewig van slegs 1.4 kg, kan hierdie stewige, draagbare boks met truuks so lank as wat u veilig wil wees, wegdoen in die wete dat hierdie kit nie net u verblyf gemakliker sal maak nie, deur lading vir al die stukkies tegniese kit waarsonder jy net nie kan leef nie, maar as jy die sleutel in die ontsteking draai om die kamp te verlaat, sal jy agterkom dat jy 'n pap battery het wat jy nie nodig het nie om enige vernederende oproepe na 'n voertuigreddingsdiens te doen.

Onmiddellik laai u die interne battery van die CS FREE op, wat ongeveer 'n uur van die net afneem, en ongebruikte sal dit tot 'n jaar vol gelaai bly. As u uself egter met die gevreesde pap battery bevind, ontleed die revolusionêre Adaptive Boost-tegnologie van CS FREE outomaties die toestand van u battery en pas dit aan by die spanning van die battery. Dan werk dit outomaties die veiligste en vinnigste manier om u battery binne net 15 minute die krag te gee om u voertuig te laat begin, en dit kan met enige 12 V loodsuur- of litiumvoertuigbattery gedoen word. Gelukkig is hulle redelik skaars, en die CS FREE kom van dag tot dag regtig tot sy reg as u nie van krag is nie en op soek is na 'n oplossing om al die tegniese toerusting wat u het, vol te laat werk en werk. Toegerus met beide USB-C- en USB-A-uitkomste, kan u u laaikabels vir slimfone, tablette en skootrekenaars eenvoudig aansluit en laai. Daar is geen lastige modusse om te kies nie; skakel dit net aan en 'n eenvoudige aftelfunksie wys hoe lank dit sal duur voordat u battery vol gelaai is.

Die CS FREE-eenheid self kan van die hoofstroom, 'n 12V-battery of via die gebruik van 'n sonpaneel gelaai word. Een daarvan kom onder die CS FREE-bykomstigheidskit en dit is vir my 'n moet, want in kombinasie met die CS FREE maak dit dit regtig moontlik om so lank as wat u wil van die rooster af te bly. in Februarie 2021 was ek gelukkig genoeg om hierdie briljante stuk kit vroeg in die hande te kry. Tot dusver het ek nog net die geleentheid gehad om dit en die verskillende meegaande bykomstighede naby die huis te gebruik om dit te toets. Dit het gesê dat dit reeds tot sy reg gekom het en my Land Rover Defender moeiteloos op my oprit begin toe ek sien dat die battery leeg is nadat dit 'n paar weke lank ongebruik was as gevolg van hierdie skynbaar eindelose COVID-afsluiting in die ysige weer. . Maar ek weet al dat dit een van my gunsteling stukkies kit sal wees vir sy vermoëns en gemoedsrus; dit sal my bekostig as ek uiteindelik weer daar buite kan gaan en weer vry kan wees, en ek kan nie wag nie!