Die Petromax-kaggel fb1 en fb2 is 'n uitstekende liggewig-opsie om saam te kamp. Die plat verpakkingskas is van roesvrye staal vervaardig en is maklik om aanmekaar te sit en uitmekaar te haal.

U kan die kaggel in 'n paar minute met 'n paar eenvoudige stappe bymekaar sit en dan veilig 'n vuur aansteek wat teen die wind beskerm word en ook om brandplekke te voorkom. Met die rooster bo-op kan u water kook, verhit of koffie maak. Ons gebruik die kaggel gereeld om koffie te brou met die Petromax Perkomax-koffiepercolator.

Die presiese snitte in die staal dien as uitbreidingsverbindings en voorsien die vuur ook van lug; die kaggel word selfs by baie hoë temperature nie verwring nie.

 

Sommige toebehore is ook beskikbaar vir die kaggel, 'n stel pote wat die kaggel 4 cm bo die grond gelig het, en verder help om die grond te verbrand en ook 'n paar oondbeugels. Hierdie twee hoekige hakies maak die kaggel in 'n oond, die hakie van roesvrye staal gemaak, lig die vuurplaat van die kaggel op sodat u daaronder brood kan bak. Afhangend van hoe die oondbeugel opgehang word, die hoogte van die oond en daarmee saam die ruimte vir die bak.

Tegniese spesifikasies

FB1

Opgemaakte kaggel: 5.9 x 7.9 x 5.5 cm (15 x 20 x 14 in)
Verpakte kaggel: 5.9 x 7.9 x 1.6 cm (15 x 20 x 4 in)
Gewig (met sakkie): 3.1 kg
Materiaal: vlekvrye staal

FB2

Geassembleerde kaggel: 7.9 x 11.8 x 7.1 cm (20 x 30 x 18 in)
Verpakte kaggel: 7.9 x 11.8 x 2 cm (20 x 30 x 5 in)
Gewig (met sakkie): 6.4 kg
Materiaal: vlekvrye staal