Opdatering: 'n Groot aantal uitstallers is bevestig vir die Great British Land Rover-skou wat op Sondag 24 November 2019 in Stoneleigh Park in die Verenigde Koninkryk plaasvind. Voorafkaartjieverkope wat halfprys is, sluit Dinsdag 19 November om middernag - moet dit dus nie misloop nie!
http://greatbritishlrshow.com/tickets/

Soos u weet, is ons groot aanhangers van Land Rover-voertuie en die TURAS span ry almal Defenders, so ons sien regtig uit na hierdie jaar se uitgawe van die Great British Landrover Show. Die organiseerders van die skou is verheug om 'n splinternuwe afdeling vir die skou vir 2019 aan te kondig - die 'Adventure and Outdoor Leisure Zone'. Hierdie nuwe deel van die skou bou voort op die gewildheid van Land-Rovers 'go -where' tag-reël en die buitelugondernemings van sy eienaars. Besoekers aan die Groot Britse Land Rover Show kan verwag om binne die Avontuur- en Buitelug-ontspanningsone te vind, uitstallers wat alles verkoop van grondtente tot daktente, van kampeertoerusting tot ekspedisie-toerusting en van Britse groenbaan-toere tot oorsese avontuurtoere.

Halfprysvoorskotkaartjies is nou beskikbaar: KLIK HIER Die Groot Britse Land Rover Show word op Sondag 24 November 2019 in Stoneleigh Park gehou. TURAS sal vanjaar die eerste keer die skou bywoon, en as eienaars van Land Rover is ons baie opgewonde oor die groot verskeidenheid Landrovers wat te sien is. As u daar is, moet u seker maak dat ons hallo sal sê, ons sal op 3AOL10 staan .