UITGAWE NIE - WINTER 2018 TURAS KAMPING- EN 4WD-avonture-tydskrif

Nou, hier het ons 'n probleem. 9 het 'n ander aksiebelaaide probleem opgedaag wat toevallig ons grootste mag nog is. In hierdie wintersuitgawe kyk ons ​​na 'n paar puik plekke vir 4WD-toer deur Europa, wat maklik vanaf enige plek in Europa toeganklik is.

Ons kyk na die geskiedenis van slaapsakke, die fisika van banddruk en nog baie meer. Soos gewoonlik doen ons verslag oor die beste toerusting en toerusting en voertuigtoebehore op die mark, insluitend robuuste Defender-skarniere, 'n padstort, tentaanhangsels, batterystelsels, 4 × 4-yskaste en meer.
Ons besoek ook die Somme-streek in die noorde van Frankryk gedurende hierdie eeufeesjaar van die Eerste Wêreldoorlog.

Die TURAS span brei verder uit, en ons is verheug om u hierdie winteruitgawe van die tydskrif te bring en sien uit daarna om u meer avontuurlike kuierplekke in 2019 te bring. Geseënde Kersfees ook aan al ons lesers, en die beste wense vir die nuwe jaar,

van die TURAS span.

UITGAWE NIE - WINTER 2018 TURAS KAMPING- EN 4WD-avonture-tydskrif