Hoe om 'n voertuig wat in sand of modder vasgesteek is, te herstel. Alhoewel herstelkit soos TRED een van die beste metodes is om selfherstel te herstel, is dit selfs soms dat hierdie gereedskap nie voldoende is om 'n voertuig wat sleg vas is te bevry nie. In hierdie geval moet u 'n swaardiensherstelstel gebruik en die hulp van 'n lier of 'n ander voertuig benodig.

In hierdie situasies gebruik ons ​​'n TJM-groot herstelstel. Hierdie stel bevat alles wat u nodig het om uit selfs die klewerige / vassitende situasies te kom.

Die stel, wat wêreldwyd van MH 4X4 en TJM beskikbaar is, bevat 2 booghakies, om aan die herstelpunte van die voertuig vas te maak, 'n riemband van 9 kg, 'n rukblok van 8000 kg (om die las tussen twee herstelpunte te versprei, 'n boombeskerming van 8,000 kg) (om om 'n boom te vou sonder om dit te beskadig, - hierdie band rek nie en word gebruik met lierhakies of 'n boei), 'n verlengband van 8000 kg, 'n herstelteken en 'n paar swaardienshandskoene.

Die riempie is 'n groot band met elastiese eienskappe wat tussen twee voertuie aangebring kan word, die voertuig wat hulp verleen, probeer om vorentoe te beweeg, wat die rekkie rek, as die band sy maksimum verlenging bereik, knip hy terug tot 'n korter lengte (hierdie rieme rek en trek ongeveer 'n meter lank terug) en trek die vasgestelde voertuig vinnig uit sy slinger. Dit is belangrik om te verseker dat die bandjies nie beskadig word nie en dat dit geskik is vir die vrag (kyk na bandjies van 8000 kg of hoër).
Hierdie TJM-stel bevat ook 'n dempende kombers, wat 'n geweegde 'kombers' is wat bo die middel van die band vasgemaak moet word voordat u herstel doen. Dit is om te verseker dat die band breek, dat dit nie los sal vlieg of sweep oor en kan iemand beseer.

Die rukblok kan gebruik word om die band vas te maak aan die twee herstelpunte aan die voorkant van die voertuig wat herstel word, wat verseker dat die herstelkrag nie op een punt van die voertuig geplaas word nie, en lieren kan ook in aangebring word om die spanning op 'n enkele persoon te verminder
herstelpunt van 'n voertuig.

Die lier-verlengriem word gebruik in situasies waar 'n lierkabel nie lank genoeg is om die werk te verrig nie, dit is 'nie' om saam met die riempie te gebruik nie, maar is eerder bedoel om 'n bietjie ekstra 'bereik' aan 'n lierkabel te gee .

Die TRED's was op ons visvangstyd voldoende om ons weer aan die beweeg te kry, maar dit was 'n aangename gevoel met die wete dat ons, sowel as die Treds en die TJM-kit aan boord, ons goed voorberei op enige taai situasie.

Kyk na TJM en MH 4 × 4 aanlyn vir meer inligting of om 'n stel Treds of 'n groot herstelstel te koop. Sien skakel hieronder.

 


Hoe om 'n voertuig wat in sand of modder vasgesteek is, te herstel

RECOVERY KITS - Die Weekender Recovery Kit van ARB

Ironman 4 × 4 lierherstel