In 'n tyd waarin kinders minder tyd buite spandeer en meer tyd binnenshuis spandeer met hul koppe in spelkonsoles of selfone, is dit vir ons so belangrik, aangesien ouers ons kinders moet aanmoedig om die eenvoudiger dinge in die lewe te geniet en die wonderlike dinge te verken in die buitelug.

Ek dink nie ek het nog nooit 'n kind ontmoet wat nie van kamp hou nie, wat nie onder die sterre wou slaap nie, marshmallows op 'n oop vuur rooster of mamma en pa help om vis te vang vir ete.

Ons was nog altyd 'n kranige kampeerder, so ons kinders het nie veel van hul keuse gehad nie en ons het hulle letterlik saamgeneem voordat hulle kon loop. Volgens ons ervaring is die voorbereiding van die kinders nodig om die kinders te kampeer, en u sal waarskynlik ekstra ruimte moet toelaat om die benodigdhede, buggies, porto-bedjies, ens., Afhangend van die ouderdom of u kind, maar laat dit nie uit die weg ruim nie. jy weg. Sodra u daar aankom en die harde stukke klaar is, moet u dit regstel.

Net 'n paar wenke om jou te help:

Dra die kinders altyd in gemaklike klere, hulle wil in die vuil speel, hulle wil op die naaste boom klim, hulle sal sekerlik vuil word.

Bring waterdigte toerusting aan; meer gereeld as daar 'n stort of twee reën êrens langs die pad is, is dit die verskil tussen 'n slegte en goeie kampervaring.

Lig u kampeerplek veilig uit, as u 'n kampvuur het, moet u die beste ligging so naby as moontlik aan die tent hou en aan die kinders wys waar hulle moet vermy en klein voete daaroor spring.

Probeer waar moontlik om by u normale tuisroetine te hou vir maaltye en slaaptyd, dit sal die kinders help om makliker aan te pas by hul nuwe buitelugoefeninge.
Stel vooraf reëls neer en hou daarby ... geen skoene in die tent nie! Dit is 'n goeie idee om 'n bedekte buiteband by die kampdeur te hê.

Die belangrikste van alles is dat die kinders betrokke raak by die bestuur van die kampterrein. Snaaks genoeg is my kinders soveel meer behulpsaam op die kampplek as wat hulle tuis is. Vra hulle om hout vir die vuur te versamel; om na ete op te was, maaltye voor te berei, hulle hou daarvan om betrokke te wees.
Om saam met die kinders te kampeer is regtig tyd om saam as gesin deur te bring, die kinders is altyd soveel meer interaktief, nuuskierig en bereid om te leer en ons as ouers is baie minder afgelei deur die gang van die dag en het tyd om te geniet hulle ten volle. Dit is wen-wen.

Engels-horisontale-banier